Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

  • Bollebygd
  • Borås
  • Mark
  • Svenljunga
  • Tranemo
  • Ulricehamn
Sök  

Vi söker en handläggare

Vi söker en handläggare till vår avdelning "Verksamhet- och chefsstöd". Har du erfarenhet av lönearbete och kunskaper om lagar och avtal inom lön- och personalområdet? Då kan du vara den vi söker.

Arbetet
Tjänsten är placerad inom vår avdelning ”Verksamhet- och chefsstöd”.  Vi ger stöd och specialistkunskaper till verksamheten inom administration, ekonomi, personal och lön. Tyngdpunkten i denna tjänst är arbete med löner. Du förväntas ta ett självständigt ansvar i löneprocessen och arbetar i nära samarbete med vår lönehandläggare. Arbetet innebär kontroll av löneunderlag, registreringar samt uppföljningar i vårt lönesystem Hogia.
Vi inför nu ett nytt digitalt system där anställda själva registrerar sina aktiviteter och du kommer att medverka aktivt med att implementera detta i organisationen.
Den andra stora delen i tjänsten är att handlägga andra personaladministrativa uppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna på eftergymnasial nivå, som har gett dig god kompetens. Du behöver ha några års erfarenhet av lönearbete och ha kunskaper om lagar och avtal inom lön-och personalområdet. Andra förutsättningar är att du har god datavana med kunskaper i Office paketet samt har B-körkort. Vi ser en fördel i att du har erfarenhet från arbete i offentlig verksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna ta ansvar och arbeta självständigt och strukturerat med god ordning och reda och hålla givna tidsramar. Det är även viktigt att du trivs i ett arbete med personkontakter och har en god samarbetsförmåga. En annan förutsättning i vår verksamhet är att du är öppen och flexibel även för andra administrativa arbetsuppgifter.

Förutsättningar
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Tjänsten kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag med flextid.
Du kommer att ha din arbetsplats på brandstationen i Borås.
Vi eftersträvar mångfald i vår verksamhet.

Information
Kontakta gärna vår administrativa chef Ann Larsson tel: 033-172901 eller vår lönehandläggare Birgitta Andersson tel: 033-172902. Se även vår hemsida www.serf.se.
Facklig företrädare för Vision Marie Edqvist tel: 033-172994, SACO Peder Liljeroth tel: 033-172913.

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-13

OBS: Ansökan ska skickas till Manpower, mer information finns på manpower.se. Kontaktperson Marcus Sterner, mailadress:  marstn@manpower.se

2017-07-07