Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

  • Bollebygd
  • Borås
  • Mark
  • Svenljunga
  • Tranemo
  • Ulricehamn
Sök  

Vi söker automatlarmshandläggare

Vi söker en serviceinriktad person, med god administrativ förmåga, som vill ta ansvar för vår automatlarmshantering. Välkommen med din ansökan senast 2018-02-01.

Arbetet
Tjänsten är placerad inom Avdelning för Teknik och Fastighet och närmaste chef är avdelningschefen. Du kommer ansvara för hela processen kring automatlarm och avtalshantering gentemot såväl befintliga som nya automatlarmskunder. Du är förbundets kontaktperson gällande automatlarm och upprätthåller kundservice och annan nödvändig kontakt för att hela processen ska fungera som avsett. Ärendehantering sker i verksamhetssystemet Daedalos och innebär bland annat arbete med registervård, uppdatering av kundregister, administrera byten av anläggningsskötare, avtalsfrågor samt andra förekommande frågor.

Du är även vår kontakt gentemot kundservice på SOS och ansvarar för att ”ställa av och på larm”. Du svarar för nödvändiga administrativa förberedelser inför nya larm och kunder samt arbetar kontinuerligt för att utveckla hela arbetsprocessen för automatlarm.

Kvalifikationer
Eftergymnasial administrativ utbildning eller annan utbildning lägst på gymnasienivå i kombination med erfarenhet av arbete som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten.

Du är tydlig och serviceinriktad i din kommunikation och har en god samarbetsförmåga. Du är självgående och har förmågan att se helheten i processer för att över tid kunna arbeta med kontinuerlig utveckling. Du är intresserad av och skicklig på att prioritera och skapa struktur i det dagliga men också det långsiktiga arbetet. Du inger förtroende och har ett genuint intresse för personkontakter. Du kan svenska i tal och skrift, har god datavana, god administrativ förmåga och B-körkort. Du ska ha en teknisk kunskap och intresse så att du förstår och på ett pedagogiskt sätt kan förklara sammanhangen i processen. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av operativt arbete inom räddningstjänsten.

Förutsättningar
Tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetstiden är dagtid måndag–fredag med flextid. Du kommer att ha din arbetsplats på brandstationen i Borås.

Upplysningar
Kontakta gärna Avdelningschef för Teknik och Fastighet, Anders Johansson, tel. 033-17 29 29 eller Avdelningschef för Insats och Beredskap, Stefan Bengtsson, tel. 033-17 29 20.
Fackliga företrädare nås via växel tel. 033-17 29 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-02-01
till jobba@serf.se eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund
Olovholmsgatan 12
506 34 Borås

Märk din ansökan med ”Automatlarmshandläggare”.

2018-01-11