Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

  • Bollebygd
  • Borås
  • Mark
  • Svenljunga
  • Tranemo
  • Ulricehamn
Sök  

Vi söker ekonomihandläggare

Vi söker nu en kompetent och flexibel person som vill och kan ta ansvar för det löpande ekonomiarbetet hos oss. Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31.

Arbetet
Tjänsten ingår i vår avdelning Verksamhet- och chefsstöd som ger stöd och specialistkunskaper till verksamheten inom administration, ekonomi, personal och lön. Som ekonomihandläggare hos oss sköter du det löpande ekonomiarbetet vilket bland annat innefattar kund-och leverantörsreskontra och faktureringsprocessen. Du arbetar även med löpande bokföring och gör månadsavstämningar mot huvudbok. Dessutom ingår momsredovisning, skattedeklaration, registerhållning m m i dina arbetsuppgifter. Vi använder affärssystemet Agresso.

Du förväntas arbeta självständigt inom en liten administrativ enhet där det är du som har huvudansvaret för de löpande ekonomiuppgifterna. Du samarbetar främst med avdelningschefen men kommer även att ha kontakter med andra medarbetare och externa parter, främst våra leverantörer och kunder.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant utbildning, gärna på eftergymnasial nivå, som har gett dig god kompetens. Du behöver ha några års erfarenhet av arbetsuppgifter inom ekonomi i en liknande roll. Andra förutsättningar är att du har god datavana med kunskaper i Office paketet samt har B-körkort. Goda kunskaper i affärssystemet Agresso är en fördel men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska kunna ta ansvar och arbeta självständigt och strukturerat med god ordning och reda och hålla givna tidsramar. Du behöver vara strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten med en god samarbetsförmåga. En annan förutsättning i vår verksamhet är att du är öppen och flexibel för att vid behov även hjälpa till med andra administrativa arbetsuppgifter.

Förutsättningar
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast. Tjänsten kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag med flextid. Du kommer att ha din arbetsplats på brandstationen i Borås.

Information
Kontakta gärna Avdelningschef för Verksamhets- och chefsstöd, Ann Larsson, tel: 033-17 29 01. Se även www.serf.se
Facklig företrädare för Vision, Marie Edqvis, tel: 033-17 29 94, SACO Peder Liljeroth tel: 033-17 29 13.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-31
via e-post till jobba@serf.se eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund
Olovsholmsgatan 12
506 34 Borås

Märk din ansökan med "Ekonomihandläggare".

2018-01-08