Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

  • Bollebygd
  • Borås
  • Mark
  • Svenljunga
  • Tranemo
  • Ulricehamn
Sök  

Vi söker medarbetare för service och underhåll

Vi söker en allsidig och serviceinriktad person för drift- och underhållsarbeten på vår utbildnings- och övningsanläggning Guttasjön.

Arbetet
Vid vår övningsanläggning Guttasjön bedrivs dagligen utbildningar och övningar, både för egen personal och externa kunder. Som serviceman är din uppgift att sköta drift och underhåll på fastigheterna, övningsanordningarna och markytorna. Du ansvarar för att iordningställa övningsmaterielen inför övningar och du säkerhetsställer att materielen vårdas och återställs enligt gällande rutiner efter övningar.

Kvalifikationer
Du är en positiv och utpräglat serviceinriktad person som tycker om att ha många järn i elden och trivs med ett varierat fysiskt arbete. Du har körkort, lägst BE och C och erfarenhet av att köra tunga fordon. Vi ser gärna att du har förarbehörighet för teleskoplastare. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg- och anläggningsarbete, är svetskunnig samt har truckkort. Du ska vara beredd att utbilda dig för att använda de maskiner och verktyg som behövs i verksamheten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är flexibel, stresstålig och har en god förmåga att prioritera. Som person är du social och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Det är viktigt att du har god förmåga att samarbeta och samverka såväl internt som med externa kunder. Du som söker kan komma att bli huvudansvarig för övningsmaterielen på anläggningen vilket kräver god strukturell förmåga likväl som att du är noggrann.

Vi arbetar för en räddningstjänst för alla och eftersträvar mångfald bland våra anställda.

Förutsättningar
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med flexibel arbetstid. Anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning. Arbetstiden är normalt förlagd på dagtid måndag – fredag ca kl. 7.00 – 16.00. Arbetsplatsen är Guttasjön, men arbete kan även förläggas på andra arbetsplatser inom förbundet.

Information
Kontakta gärna Avdelningschef Björn Larsson, tel: 033-17 29 98 eller Anläggningsansvarig Lennart Hällfors, tel: 033-17 29 93. Se även vår hemsida www.serf.se. Fackliga företrädare nås via växeln, tel: 033-17 29 00.

Välkommen med din ansökan senast 2018-08-05 till:
jobba@serf.se eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund
Olovsholmsgatan 12
506 34 Borås

Märk din ansökan med ”Serviceman”.

2018-06-28