Vi söker medarbetare för service och underhåll

Bli en del av teamet för service och underhåll på vår utbildnings- och övningsanläggning Guttasjön. Vi söker en positiv och serviceinriktad person, gärna verkstadskunnig och med erfarenhet av bygg- och anläggning.

Arbetet

Vid vår utbildnings- och övningsanläggning Guttasjön bedrivs dagligen utbildning och övning, både för egen personal och externa kunder. Som medarbetare på service och underhåll ansvarar du tillsammans med dina kollegor för drift och underhåll på fastigheter, övningsanordningar och markytor. I rollen ingår att bistå instruktörerna med att iordningsställa och plocka fram övningsmaterial som ska användas vid olika genomföranden. Arbetet sker tillsammans med övrig fältpersonal och i närhet till kunder vilket förutsätter att du trivs med social kontakt och att arbeta i team genom att ta ansvar för dina uppgifter som en viktig kugge i helheten.

Kvalifikationer

Du är en positiv och utpräglat serviceinriktad person som tycker om ett varierat fysiskt arbete. Du har utbildning som lägst på gymnasienivå, gärna med praktisk inriktning, exempelvis inom bygg och anläggning. Du har körkort, lägst B och C och erfarenhet av att köra tunga fordon. Vi ser gärna att du har förarbehörighet för teleskoplastare. Det är meriterande om du har erfarenhet av bygg- och anläggningsarbete eller är verkstadskunnig.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, lugn och en god förmåga att prioritera ser vi som viktiga personliga egenskaper. Arbetet varierar från självständigt arbete till att arbeta i grupp vilket kräver förmåga att ta eget ansvar och vara självgående till att kunna samarbeta och samverka med såväl kollegor som externa och interna kunder.

Förutsättningar

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast. Arbetstiden är normalt förlagd på dagtid, måndag – fredag ca kl. 7.00 – 16.00 med flextid. Arbetet utgår i första hand från vår övningsplats Guttasjön, men arbete kan även förläggas på andra arbetsplatser inom förbundet. Bakgrundskontroll kommer ingå i rekryteringen och inför alla våra nyanställningar görs också provtagning avseende alkohol-och droger. Anställningen kan komma att inledas med sex månaders provanställning.

Information

Kontakta gärna Lennart Hällfors, Anläggningsansvarig, tel: 033-17 29 93 eller Björn Larsson, Avdelningschef för Utbildning, tel: 033-17 29 98. Se även vår hemsida www.serf.se. Fackliga företrädare nås via växeln tel: 033-17 29 00.

Välkommen att söka ett stimulerande uppdrag och medverka i utvecklingen av en räddningstjänst i tiden för framtiden. Vi arbetar för en räddningstjänst för alla och eftersträvar jämställdhet och mångfald bland våra anställda.

Ansök senast 2022-08-08 till jobba@serf.se eller via brev till
Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund
Olovsholmsgatan 12
506 34 Borås

Märk din ansökan med ”Serviceman”.