Södra Älvsborgs Räddningstjänstförbund

  • Bollebygd
  • Borås
  • Mark
  • Svenljunga
  • Tranemo
  • Ulricehamn
Sök  

Brandman på turné

I sommar turnerar vi runt i vårt förbund med syfte att informera om brandsäkerhet, vattensäkerhet och hjärt-lungräddning. Vill du boka ett turnéstopp i ditt område?

Sommarturné
Traditionsenligt åker vi ut på turné i våra sex medlemskommuner under sommarlovet.  Våra brandmän turnerar runt för att sprida information om brandsäkerhet, vattensäkerhet och hjärt-lungräddning. Vi vill att alla ska veta hur man ska agera i en nödsituation!

Vi kommer bland annat att dyka upp på badplatser, campingar och stadens torg. Följ oss gärna på sociala medier så att du inte missar när vi besöker ditt närområde. 

Vi tar också gärna emot förslag på turnéstopp och skulle kunna besöka din förskola, fritidsgård eller annan sommaraktivitet.

Vill du boka ett turnéstopp?
Turnén pågår mellan 18 juni och 12 juli. Information och prova på-aktiviteter anpassas efter plats och målgrupp. Ett genomförande tar uppskattningsvis tre timmar.

Vi ser gärna att grupperna är mellan 10-20 personer. Barn- och ungdomsgrupper måste ha med ett anpassat antal vuxna ledare från verksamheten. Finns behov av tolk ansvarar verksamheten för det. 

Personuppgifter som anges i formuläret används endast i ovan angivet syfte.
Läs mer om SÄRF:s behandling av personuppgifter.

Bokningsformuläret är stängt.
Intresset för sommarens turné har varit stort och vi är nu fullbokade.
Hoppas vi ses i sommar!

2019-05-15