Vi söker lagchef och befäl för inre och yttre ledning

Vi söker erfarna ledare till flera befälspositioner. Var med och bidra till utvecklingen av vår övergripande liksom skadeplatsnära ledning som vakthavande befäl, yttre befäl eller lagchef.

​​SÄRF annonserar nu ut tillsvidareanställningar som vakhavande befäl, yttre befäl samt lagchef i Borås med tillträde under våren 2024.

Antalet tjänster är beroende av avgångar och eventuella följdverkningar vid tillsättning av andra tjänster.

​Vakthavande befäl

Var med och utveckla förbundets operativa ledning med fokus på den övergripande ledningen.  Vi söker dig med god befälserfarenhet för rollen som driftchef för SÄRF:s räddningsledningssystem.

Ta del av hela annonsen här.​
Sista ansökningsdag 3 mars.

Yttre befäl

Var med och utveckla förbundets operativa ledning med fokus på skadeplatsnära ledning.  Vi söker dig med god operativ erfarenhet som befäl för att driva arbetet framåt inom ledning och samverkan. Yttre Befäl innehar den operativa funktionen som Insatsledare i SÄRF:s räddningsledningssystem.

Ta del av hela annonsen här.
Sista ansökningsdag 3 mars.

Lagchef Borås​

Var med och led och fördela det dagliga arbetet som chef för det operativa arbetslaget.  Vi söker dig som drivs av att motivera andra, inger förtroende och skapar delaktighet i en medarbetardriven organisation.

Ta del av hela annonsen här.
Sista ansökningsdag 3 mars.